RECEPT POLENTAPANNENKOEKJES

300 gr fijne polenta van mais
100 gr scharmix (koekjes en cake) of rijstbloem
ghee
een snufje zout
400- 550 ml water
1 eetlepel Sinaasappelrasp van biologische sinaasappel
1/2 eetlepel sap van biologische sinaasappel
kruiden naar wens
dit kan kardamom zijn wat een goede werking heeft op de vochtigheid van de pannenkoek
komijn,chili (in de zomer) kaneel, speculaaskruiden (met sinterklaas)

Bereidingswijze;

Weeg eerst alles af, en voeg dan de meel en kruiden naar wens in een beslagkom. voeg langzaam beetje bij beetje het water toe tot een wat dikker vloeibaar mengsel verkregen is.
Met een soep opscheplepel gevuld met beslag en hiervan kleine ronde pannenkoekjes maken zo groot als een gebaksbordje of nog kleiner.

Op deze wijze makkelijk mee te nemen voor bij een lunchgerecht. En voor de kinderen is dit een mooi leuk formaat.

 Weetje;
de Sinaasappelraso zorgt voor een lekkere smaak naast dat het een verwarmende werking heeft in het gerecht. Daarnaast vermindert het de bevochtigende werking in het lichaam wat een pannenkoek normaal kan doen door eieren, melk en suiker toe te voegen

Inloopspreekuur

Data: Iedere maandag ochtend
Tijd: 8.30-10.00 uur
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: geen kosten

Meer Informatie

Contact

Aimee van der Sterren
T: +31 (0)6-132 045 40
9-18 uur op werkdagen
regio Tilburg - Breda

facebook-4-32 linkedin-4-32 twitter 4 32  mail-4-32

Behandelingen

Data: Op afspraak
Tijd: Op afpraak
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: 72 Euro

Meer Informatie