Voel je fitter, vitaler en gezonder met traditionele Chinese voedingsleer en kruiden.

Snel moe, koude handen en voeten, rugklachten, allergieën, overgangsklachten, buikpijn; zomaar een paar veelgehoorde klachten in mijn praktijk. Gelukkig is daar wat aan te doen en makkelijker dan je denkt. De oorzaak van de meeste klachten ligt namelijk in een niet goed afgestemd voedingspatroon. Met een paar simpele ingrepen kun je je weer gezond, fit en energiek voelen.

Ik baseer mijn voedingsadviezen op de Traditionele Chinese geneeswijze (TCM). TCM ziet je lichaam als een ingenieuze machine waarin alles op elkaar afgestemd is. Krijgt die machine niet de juiste brandstof, dan raakt die uit balans. Vergelijk het met een benzineauto; die loopt niet op diesel. Zo is het ook met jouw lichaam. Voeding is de basis, de sleutel tot een betere gezondheid. Vind de juiste voeding en je lichaam komt weer in balans.

In de behandeling van jouw klachten starten we daarom met te kijken naar je voedingspatroon. Met voedingsbegeleiding leggen we het fundament voor meer energie, gezondheid en vitaliteit, eventueel ondersteund met de juiste kruiden.

Wil je snel aan de slag met jouw ideale voeding, dan helpt de cursus Vitaal en in Balans je op weg. En natuurlijk kun je gewoon lekker blijven eten. In mijn kooklessen laat ik je zien hoe.

Heeft je lichaam wat extra ondersteuning nodig? Zit er nog wat oud zeer dat je los moet laten? Met aanvullende behandelingen, ook gebaseerd op TCM, kan ik de doorstroming in je lichaam verbeteren.

Telefonisch spreekuur

Data: iedere donderdagavond telefonisch vragenuurtje
Tijd: 19.00-20.00
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: geen kosten

Meer Informatie

Contact

Aimee van der Sterren
T: +31 (0)6-132 045 40
9-18 uur op werkdagen
regio Tilburg - Breda

facebook-4-32 linkedin-4-32 twitter 4 32  mail-4-32

Behandelingen

Data: Op afspraak
Tijd: Op afpraak
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: 72 Euro

Meer Informatie