BANANENKOEKJES

Een gezond tussendoortje

Mijn befaamde recept met bakbanaan is smaakvol en met blijheid ontvangen bij zowel volwassenen als kinderen

Ingrediënten (voor 9 koeken)

1 Bakbanaan (200 gr)
50 gr Amandelen (gerookte)
50 gr Amandelmeel
3 tl* ardamom
2 tl* kaneel
1 tl* Gember (gedroogde)
  Sinaasappelrasp en sap
5 tl* Paneermeel (glutenvrije, merk organs, multigrain crumbs met quinoa)
tl* Theelepel

 

Bereidingswijze

  • Met uitzondering van de Paneermeel alles in één kom en met een staafmixer tot een puree mengen.
  • Daarna mag de Paneermeel er doorheen.
  • Afbakken in een pan
      BON APPECHI!!

Inloopspreekuur

Data: Iedere maandag ochtend
Tijd: 8.30-10.00 uur
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: geen kosten

Meer Informatie

Contact

Aimee van der Sterren
T: +31 (0)6-132 045 40
9-18 uur op werkdagen
regio Tilburg - Breda

facebook-4-32 linkedin-4-32 twitter 4 32  mail-4-32

Behandelingen

Data: Op afspraak
Tijd: Op afpraak
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: 72 Euro

Meer Informatie