Stress is een groot probleem geworden in onze huidige maatschappij. 
Er zijn een aantal redenen die voor chronische stress kunnen zorgen. Ook ons genetisch nier energie die we mee hebben gekregen bepaalt wat ons lichaam aankan. Draagkracht en belasting zouden in balans dienen te zijn om een goede gezondheid te behouden. Wanneer deze balans weg is kan stress klachten geven.

Chronische stress kan voor serieuze lichamelijke en emotionele klachten zorgen. Hormonen die uit balans zijn, slaapproblemen, vermoeidheid, eindeloos tobben, Spijsverteringsklachten, darmklachten, emotioneler zijn, hoofdpijn, burn-out,overspannen. Stress heeft natuurlijk meteen effect op onze darmen.

Niet alleen bij volwassenen is stress een serieuze klacht, ook kinderen zie ik steeds meer last hebben van stress gerelateerde klachten. Wanneer stress de overhand heeft genomen in het lichaam is het zenuwstelsel te actief en moeilijk weer tot rust te krijgen. Het zenwustelsel komt in een vluchtreactie te staan van het fight or run systeem. Dit put het lichaam uit waardoor er lichamelijke klachten ontstaan en steeds meer worden tot burn-out kan volgen.
Hoe krijg je dit overactieve zenuwstelsel weer op de goede stand van ontspannenheid?

Voeding is een belangrijke basis om het lichaam weer in de natuurlijke balans en ritme te krijgen. Wanneer ons darmen en onze voeding weer aangepast is op ons lichaam kunnen vitaminen en mineralen makkelijker opgenomen worden.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefonisch spreekuur

Data: iedere donderdagavond telefonisch vragenuurtje
Tijd: 19.00-20.00
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: geen kosten

Meer Informatie

Contact

Aimee van der Sterren
T: +31 (0)6-132 045 40
9-18 uur op werkdagen
regio Tilburg - Breda

facebook-4-32 linkedin-4-32 twitter 4 32  mail-4-32

Behandelingen

Data: Op afspraak
Tijd: Op afpraak
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: 72 Euro

Meer Informatie