Geregeld hoor ik cliënten dat zij graag willen afvallen wanneer zij voor het eerst bij mij komen, naast hun lichamelijke klachten. In de Traditionele Chinese voedingsleer wordt anders gekeken naar gewichtsbeheersing. Geen dieet, geen kijk op calorieën tellen. Nog steeds genieten van lekker eten is wat bij de Traditionele Chinese voedings- en geneeswijze en vooral mijn werkwijze past. Ik zelf ben namelijk ook een lekkerbek en genieten van eten is belangrijk.

Een aantal organen zijn belangrijk voor een goede gewichtsbeheersing. Er zijn organen die belangrijk zijn voor de vertering van de koolhydraten en vetverbranding. Wat in de Traditionele Chinese voedingsleer belangrijk is dat spijsverteringsorganen versterkt worden zodat alle functies in het lichaam gevoed worden waaronder ook de vetverbranding en koolhydraatvertering. Ook door de spijsverteringsorganen goed te laten functioneren zorg je voor een verbeterde opnamen van vitaminen en mineralen. Zonder een goede vertering wordt er minimaal opgenomen.

Het slikken van supplementen werkt hetzelfde. Ook deze supplementen moeten toch opgenomen worden door de goede vertering om bruikbaar te zijn. Een goede vertering is met kleine aanpassingen te bereiken. Wanneer de vertering verbeterd is kan de energie beter stromen door het lichaam om alle lichaamsfuncties beter te volbrengen. In de vertering gaat het om de voedingsstoffen lichaamseigen te maken. Pas dan is het goed opgenomen en kan de voeding de lichaamsfuncties voeden.

Wat ik vaak hoor van cliënten is dat de kleine veranderingen vervolgens heel natuurlijk voelen en zo makkelijk zijn daardoor om in het dagelijks voedingspatroon in te passen!

Telefonisch spreekuur

Data: iedere donderdagavond telefonisch vragenuurtje
Tijd: 19.00-20.00
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: geen kosten

Meer Informatie

Contact

Aimee van der Sterren
T: +31 (0)6-132 045 40
9-18 uur op werkdagen
regio Tilburg - Breda

facebook-4-32 linkedin-4-32 twitter 4 32  mail-4-32

Behandelingen

Data: Op afspraak
Tijd: Op afpraak
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: 72 Euro

Meer Informatie