BURN-OUT en Herstel met de Traditionele Chinese geneeswijze;

 

Zit je in een burn-out of ken je iemand in je omgeving dan weet je dat er een lange tijd voorafgaat voor je volledig ziek thuis zit. Uit mijn eigen ervaring weet ik dat de eerste signalen van vermoeidheid niet meteen als ernstig gezien worden. Het is een lange weg geweest voor het zover is gekomen vaak en ook een weg om eruit te komen.

Vanuit de Traditionele Chinese geneeswijze worden ziekte gezien als een disbalans tussen yin en yang en is de balans herstellen de remedie. De ontspanning weer vinden om het zenuwstelsel tot rust te brengen. Het lichaam bestaat uit een sympatisch en parasympatisch zenuwstelsel. Beide zijn nodig maar in werking bij een burn-out uit balans. Het lichaam en je geest zijn in een continue overbelasting geweest waardoor burn-out de grens is geworden. Kamers in het hoofd mogen leeggemaakt worden en je lichaam weer in balans gebracht.

Via de Traditionele Chinese geneeswijze wordt voeding, kruiden en massage en taichi/qigong als medicijn gezien om je lichaam en geest weer in harmonie te brengen. Het brengt je in contact met jezelf en laat je weer voelen wat je grenzen zijn, je blokkades en waar je valkuilen liggen. Het heft blokkades op via voeding en Tuinamassage. Via voeding,Kruiden en Tuina bouw je je lichaam weer op en kan er weer energie zijn. Kruiden zijn een aanvullendheid op de voeding om klachten aan te pakken en de oorzaak.

De Traditionele Chinese geneeswijze biedt mij de mogelijkheid om de oorzaak aan te pakken en jouw te helpen naar herstel.

 

 

Telefonisch spreekuur

Data: iedere donderdagavond telefonisch vragenuurtje
Tijd: 19.00-20.00
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: geen kosten

Meer Informatie

Contact

Aimee van der Sterren
T: +31 (0)6-132 045 40
9-18 uur op werkdagen
regio Tilburg - Breda

facebook-4-32 linkedin-4-32 twitter 4 32  mail-4-32

Behandelingen

Data: Op afspraak
Tijd: Op afpraak
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: 72 Euro

Meer Informatie