Thuiskomen bij jezelf....

 

Thuiskomen bij jezelf lijkt waar veel mensen op dit moment mee bezig zijn. De rust en balans vinden naast dichtbij je eigen ik blijven.  Door de rust te vinden en vast te houden kom je uiteindelijk tot betere keuzes die dichterbij jezelf liggen.

Maar wist je dat voor de rust en balans de voeding een hele grote factor is? Wist je dat voeding een grote factor kan zijn van onrust en onstabiliteit in jezelf en in je leven? Voeding zorgt namelijk voor een basis in je lichaam. Voeding zet de stofwisselingsprocessen aan. Via voeding komen de signalen naar het hoofd. Voeding verbind in het lichaam. Voeding verbind lichaam en geest. Voeding laat organen samenwerken. Voeding zorgt voor het bloed. Bloed zorgt voor kalmte en rust in lichaam en geest.  Het lichaam kan stress ondervinden door onjuiste voeding passend bij je lichaam. Ook al valt de voeding onder het kopje gezond. Wat gezond voor jouw lichaam is, is totaal anders.

Mindfulness bereiken door de juiste voeding te nemen die werkelijk bij jouw lichaam en geest past. Voeding afgestemd om het hoogste uit jezelf te kunnen halen door middel van je talenten en kansen.

De lever voeden om talenten en kansen te benutten in het leven en jezelf te manifesteren in positieve zin. De lever zorgt ervoor dat je in je kracht kunt staan. De milt je plek in het leven vinden. Beide zijn organen met een belangrijke rol in de spijsvertering.

Wil je dichter bij jezelf komen, in je kracht staan?

Wil je dit met hulp van een deskundige in voeding en herstel

Bel of mail mij voor een afspraak

mob; 06 13 20 45 40

email; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

                                                     

 

 

Telefonisch spreekuur

Data: iedere donderdagavond telefonisch vragenuurtje
Tijd: 19.00-20.00
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: geen kosten

Meer Informatie

Contact

Aimee van der Sterren
T: +31 (0)6-132 045 40
9-18 uur op werkdagen
regio Tilburg - Breda

facebook-4-32 linkedin-4-32 twitter 4 32  mail-4-32

Behandelingen

Data: Op afspraak
Tijd: Op afpraak
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: 72 Euro

Meer Informatie