Gezond leven begint met gezonde voeding, bewegen en bewustzijn op jouw lichaam afegestemd. Je komt weer in balans, je lichaamsbewustzijn geeft zelf weer aan wat goed voor je is. Toch kan er meer nodig zijn dan alleen goede voeding en kruiden. Bij fysieke klachten, chronische ziekten of emotionele klachten, wanneer er nog onverwerkte gevoelens vastzitten, en de doorstroming in je lichaam niet goed is , kan werken via je lichaam de hulp bieden.

Via Tuina/acupressuur massage en manuale behandelingen behandel en begeleid ik jou.

Dörn-therapie is speciaal geschikt en zeer effectief voor mensen met beenlengteverschil die daardoor klachten hebben. De behandeling wint de laatste jaren enorm aan populariteit en dat is niet voor niets. Het verschil in lengte tussen je twee benen kan klachten aan de heupen/bekken geven en het hele wervelkolomsysteem. Dit kan diverse klachten als gevolg geven. Je lijf gaat signalen geven dat er iets niet goed zit. Met deze zachte behandeling is dat zo weer opgelost. Ook bekkeninstabiliteit tijdens de zwangerschap kan hiermee voorkomen worden.

Tuina-massages heffen blokkades op en herstellen de circulatie in je lichaam. Ze verminderen klachten, zorgen voor meer energie en herstellen het zelfregulerend vermogen van je lichaam. Ook heel geschikt als ontspanningsmassage.

Liever actiever? Met qigong kun je zelf aan de slag. Deze Chinese ‘gymnastiek’ is heel effectief voor het verbeteren van je lichaamsfuncties en leert je je lichaam kennen en verkennen.Telefonisch spreekuur

Data: iedere donderdagavond telefonisch vragenuurtje
Tijd: 19.00-20.00
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: geen kosten

Meer Informatie

Contact

Aimee van der Sterren
T: +31 (0)6-132 045 40
9-18 uur op werkdagen
regio Tilburg - Breda

facebook-4-32 linkedin-4-32 twitter 4 32  mail-4-32

Behandelingen

Data: Op afspraak
Tijd: Op afpraak
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: 72 Euro

Meer Informatie