Gezonde voeding is de basis voor de vitaliteit van uw medewerkers, dat wordt steeds duidelijker. Om te genezen en zeker ook om klachten te voorkomen.

 

Als werkgever kunt u iets doen om het welzijn van uw medewerkers te verbeteren. Dat kan individueel, bijvoorbeeld in de vorm van voedingsadviezen of massages, of collectief, bijvoorbeeld met een workshop of lezing tijdens een teamdag.

Als deskundige op het gebied van vermoeidheid en burn-out geef ik ook voorlichting en cursussen om deze veel voorkomende klachten te voorkomen en te verhelpen.


Lezing ‘stress, burn-out en voeding’

Te lange overbelasting en stress kunnen fysieke en mentale klachten geven die vaak niet herkend worden als het gevolg van stress. In een speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakte lezing, vertel ik wat voeding kan om balans te brengen en stress te verminderen. Ik leg uit wat emotie-eten te maken heeft met een disbalans in de hormonen als gevolg van stress? Verder laat ik zien welke voeding stress vergroot en welke voeding je in kunt zetten om stress te verminderen, zowel preventief als tijdens stressvolle periodes.

Interesse? Bel 06 -13 20 45 40 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvend informatiegesprek.

 

Bewegen met qigong/taichi

Deze twee vormen van Chinese bewegingsleer zijn bedoeld om lichaam en geest te versterken. Leer jezelf en je patronen kennen via qigong/taichi en ontdek hoe je patronen die een vergroot risico geven op een burn-out vroegtijdig kunt signaleren en veranderen. De oefeningen hebben effect op ingesleten patronen en het dagelijks leven. Daarnaast zijn ze zeer geschikt om meer vitaliteit op te bouwen en te werken aan echte ontspanning.

Interesse? Bel 06 -13 20 45 40 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvend informatiegesprek.

 

Wilt u investeren in de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers en daarmee langdurig ziekteverzuim voorkomen? De Traditionele Chinese Geneeswijzen bieden een schat aan kennis, adviezen en behandelingen, die heilzaam en preventief werken, ook voor de westerse mens. Heeft u interesse in een voorstel op maat, bel of mail mij dan voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Telefoon: 06 -13 20 45 40 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aimee van der Sterren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefonisch spreekuur

Data: iedere donderdagavond telefonisch vragenuurtje
Tijd: 19.00-20.00
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: geen kosten

Meer Informatie

Contact

Aimee van der Sterren
T: +31 (0)6-132 045 40
9-18 uur op werkdagen
regio Tilburg - Breda

facebook-4-32 linkedin-4-32 twitter 4 32  mail-4-32

Behandelingen

Data: Op afspraak
Tijd: Op afpraak
Locatie: Bijsterveldenlaan 5,Tilburg
Kosten: 72 Euro

Meer Informatie